MónTerrassa
Tres accidents de trànsit amb ferits
Carretera de Montcada, amb el carrer de Vinyals | Google Maps

A les 16.40 h d’aquest dimecres, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va acudir a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Baldrich, on una dona havia estat atropellada. Els agents van demanar la presència d’una ambulància, que va traslladar a la vianant a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El agents van fer l’informe tècnic d’accidents.

També dimecres, a les 19.15 h, el 061 va alertar de la caiguda d’un motorista a la plaça d’Aurora Bertrana. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir, on una ambulància va traslladar el motorista a l’Hospital de Terrassa.

Més tard, a les 20.20 h, el 112 va informar d’un accident entre dos turismes a l’aparcament d’un centre comercial ubicat a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Navarra, amb una conductora ferida. Una patrulla de la Policia Municipal va atendre a la conductora ferida lleu fins a l’arribada d’una ambulància, que la va traslladar a Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van demanar la presència de la grua per retirar un dels vehicle de la via i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa