MónTerrassa
Tres accidents de trànsit en dues hores a Terrassa
  • CA

Dilluns, a les 11.33 h, a la carretera Matadepera, a l’alçada del carrer de Roig i Ventura, es va produir una col·lisió entre dos turismes, que van quedar ocupant la via. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc i va donar avís al SEM, ja que una conductora implicada havia quedat lesionada. Una ambulància la va atendre i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La patrulla va regular el trànsit fins a la retirada dels vehicles del mig de la via.

A les 12.35 h de dilluns, va tenir lloc un accident de trànsit entre un turisme i un camió a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la carretera de Rubí. El conductor del turisme va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per una ambulància. Els agents de la Policia Municipal van confeccionar el corresponent informe tècnic d’accident.

Poc després, a les 13.55 h, va tenir lloc una col·lisió per encalç de dos vehicles a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn. Una ambulància va atendre als dos conductors al lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa