MónTerrassa
Tres accidents de patinets amb els tres propietaris ferits
  • CA

A les 6.52 h del matí de dimarts, el 112 va informar que una persona havia caigut en perdre el control del seu patinet elèctric al carrer de Colom, a l’alçada del carrer del Llobregat, i tenia un fort cop al cap. Una ambulància desplaçada al lloc la va atendre i la va traslladar a l’ Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 12.30 h d’ahir, un particular va informar de la caiguda d’una persona del seu patinet elèctric a l’avinguda de Jacquard, a l’alçada del carrer de la Igualtat. Agents de la Policia Municipal van realitzar l’informe corresponent i una ambulància va traslladar a la persona accidentada al centre sanitari, amb una fractura a un dit de la mà.

Dimarts, a les 12.35 h, una dotació de la Policia Municipal va informar que una noia havia caigut del seu patinet elèctric i presentava una ferida sagnant al cap. Els fets van tenir lloc a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de l’avinguda de Santa Eulàlia. Una ambulància la va atendre i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa