MónTerrassa
Tres accidents de circulació a Terrassa
  • CA

El passat divendres, al voltant de les 20.56 h, es rep una trucada d’un particular comunicant que ha patit un accident a la carretera de Montcada amb un altre vehicle, i que a l’iniciar el part amistós, la part contraria no té les dades administratives en vigor. S’adreça al lloc una unitat policial, que un cop arriba informa que es tracta d’un accident entre dos vehicles i un d’ells no té l’assegurança obligatòria en vigor, quedant denunciat el conductor i el seu vehicle immobilitzat.

El mateix divendres, a les 23 h, es produeix un altre accident al carrer de la Independència, a l’alçada del d’Ample, entre dues motocicletes, segons sembla, amb ferits. S’avisa al SEM i s’adreça al lloc dues dotacions policials. Un cop arriben, els agents avisen també als serveis d’Equip per llençar sepiolita, ja que hi havia una taca de combustible, i per retirar els restes de les motos que s’han trencat amb l’accident. Es presenten dues unitats del SEM que atenent als dos ferits, traslladant- los als serveis d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i a l’Hospital de terrassa, cada un d’ells.

Dissabte, a les 17.13 h es rep una trucada del 112 comunicant que a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Vinyals, un turisme ha col·lidit amb una bicicleta i el ciclista es queixa de mal a la cama. Segons s’informa, el ferit es trobava conscient i el 112 ja havia avisat al SEM. S’hi va comissionar una unitat policial, que quan arriba recull la informació del succés. Segons sembla, la persona en bicicleta va passar pel pas de vianants sense baixar de la bicicleta i va sorprendre a la conductora del vehicle, que no la va poder esquivar. Amb pronòstic lleu, l’accidentat va ser traslladat pels sanitaris a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Una altra dotació policial es va fer càrrec de la bicicleta, ja que, es va poder deixar immobilitzada a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa