MónTerrassa
Tres accidents de circulació dissabte
  • CA

Dissabte, a les 11.40 h, un particular va informar a la Policia Municipal d’un accident a la cruïlla del carrer de Galileu amb el carrer de Blasco de Garay, entre un turisme i una moto. El servei d’ambulàncies va atendre a un ferit al lloc dels fets i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Sobre les 14.05 h, el servei del 112 va informar d’una col·lisió entre dos vehicles al carrer de Provença, a l’alçada del carrer de l’Historiador Cardús. Una dotació de la Policia Municipal va informar que la conductora d’un dels vehicles presenta símptomes de trobar-se sota la influència de l’alcohol. La conductora, que va mostrar una actitud poc col·laborativa, va ser traslladada a Prefectura, on se li van realitzar la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu, motiu pel qual es van realitzar diligències policials.

Sobre les 21.17 h, el servei del 112 va comunicar que hi havia tingut lloc una col·lisió entre dos vehicles a la plaça del Roc Blanc, amb el carrer de Sicília. Una dotació de Bombers va actuar per desconnectar les bateries dels dos vehicles per precaució. Una dotació de la Policia Municipal va efectuar la prova d’alcoholèmia als conductors, donant tots dos un resultat negatiu. Traslladats a les dependències policials, se li va realitzar la prova drogo-test a un dels conductors, amb un resultat positiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa