MónTerrassa
Una treballadora i un client atrapen un lladre a Terrassa

Gràcies a una treballadora i un client, un lladre va acabar detingut a Terrassa. Els fets van passar aquest dilluns, 7 de febrer, pocs minuts abans de les sis de la tarda. Els serveis d’emergència van rebre una trucada del responsable d’un comerç de Vallparadís alertant que havien enxampat in franganti a un lladre. Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc on es trobava l’establiment, a l’avinguda de Jacquard, gairebé tocant al carrer Colom.

Quan hi van arribar es van trobar que tenien retinguda a una persona. Sembla ser que l’home va ser sorprès per una treballadora del local quan amagava productes per evitar pagar-los. Aquesta va donar el crit d’alerta i un client que es trobava allà al costat i que també havia presenciat els fets van aconseguir retenir el presumpte lladre abans que fugís. L’individu va ser identificat i traslladat a les dependències policials, acusat d’un presumpte delicte de furt amb violència.

La col·laboració ciutadana, clau

En els darrers dies, la Policia Municipal està tenint feina amb la detenció de diverses persones acusades de robatoris, ja sigui en establiments comercials, a la via pública -especialment han incrementat les denúncies per robatoris de telèfons mòbils-, com també a empreses. Aquest mateix cap de setmana, es va arrestar un individu que havia accedit a l’interior d’una empresa, i que va ser enxampat quan encara s’hi trobava dins, gràcies també a l’avís d’un testimoni. I és que la col·laboració ciutadana -ja sigui com a testimoni directe o com a mateixa víctima facilitant la descripció detallada i els fets observats- és clau per a la detecció i prevenció de delictes, i per això es demana que en cas d’observar algun fet o actitud sospitosa es doni avís al telèfon 092 (contacte directe a la Policia Municipal de Terrassa).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosó a febrer 10, 2022 | 09:07
    Rosó febrer 10, 2022 | 09:07
    A los dos días está en la calle. ¿ Y ahora qué?
  2. Icona del comentari de: Axel a febrer 10, 2022 | 13:31
    Axel febrer 10, 2022 | 13:31
    El furt amb violencia no existeix. Es un furt lleu o greu si no hi ha violencia ni intimidació i depenent del import. Si hi ha violencia/intimidació és robatori amb la concurrencia dels elements citats.

Nou comentari

Comparteix