MónTerrassa
Drogat i amb el carnet suspès, topa contra un pal de telefonia

Denunciat un conductor que circulava sota l’efecte de les drogues i amb una suspensió del carnet. Va col·lidir amb un pal de telefonia al carrer del Mas de Canet.

Una trucada va informar dimarts dia 26, a dos quarts passats de les dues de la tarda (a les 13.35 exactament), que un vehicle havia col·lidit contra un pal de telefonia al carrer del Mas de Canet de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal va localitzar el conductor del vehicle i un acompanyant.

En identificar el conductor, elsagents van comprovar que a aquest li constava una suspensió temporal del carnet

En identificar el conductor, elsagents van comprovar que a aquest li constava una suspensió temporal del carnet i que semblava trobar-se sota els efectes de les drogues. Per aquest motiu va ser sotmès a un drogo-test, que va donar un resultat positiu en amfetamines i THC, quedant denunciat.

Denunciats dos establiments per incomplir les ordenances municipals de terrasses

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar dimarts 26 de juliol de 2022 dos establiments de restauració per incompliment de les ordenances municipals. La primera intervenció va tenir lloc a dos quarts i cinc de la tarda (a les
12.35, concretament), arrel d’un requeriment en un local situat a la carretera de Matadepera. En arribar-hi, els agents van comprovar que l’establiment havia instal·lat una terrassa tot i no tenir autorització per fer-ho.

A les 13.05 h, els agents van realitzar una segona intervenció, aquest cop en un establiment del carrer doctor Salvà, cantonada amb l’avinguda d’Àngel Sallent, el qual, tot i tenir terrassa autoritzada, estava
ocupant part de la calçada sense tenir el permís. Els responsables de tots dos establiments van ser denunciats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jep a juliol 27, 2022 | 19:48
    Jep juliol 27, 2022 | 19:48
    Aquest segur que tampoc connectava els intermitents...

Nou comentari

Comparteix