MónTerrassa
Un detingut i un ferit per una discussió en un carrer de Ca n’Aurell
  • CA

Una persona va resultar detinguda i una altra ferida després d’una discussió en un carrer de Ca n’Aurell de Terrassa. Els fets van tenir lloc el passat dissabte, dia 26 de novembre, pocs minuts abans de les set de la tarda (18.56 hores). Testimonis van alertar una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge ordinari perquè anés fins al carrer de Vázquez de Mella. S’estava produint una baralla entre tres persones.

Segons recull l’atestat policial, la discussió havia implicat tres persones, dues que anaven dins d’un cotxe i una tercera que anava a peu. Sembla ser que els dos individus que es trobaven circulant amb el vehicle havien vist un conegut passejant pel carrer, i havien decidit aturar la marxa per parlar amb ell.

Li clava un fort cop al cap

No semblava que fossin grans amics perquè quan es van trobar els tres de cara va començar la discussió. La cosa va anar pujant de to fins que un d’ells va clavar un fort cop al front a l’home que estava passejant pel carrer.

La dotació va alertar una ambulància. L’home que havia rebut el fort cop al cap va ser atès pels serveis mèdics a la mateixa via pública. Un cop estabilitzat de la fort contusió cranial, es va decidir que fos traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb el SEM.

Per la seva banda, els agents de la Policia Municipal que van intervenir, van identificar els dos individus, i van procedir a detenir el presumpte autor de l’agressió. L’individu va ser traslladat a prefectura de l’avinguda de Glòries Catalanes acusat d’un presumpte delicte menys greu de lesions. Se li va obrir diligències i restà a l’espera de passar a disposició judicial.

El delicte de lesions es constitutiu quan es produeix una “agressió física o mental que requereix intervenció mèdica per a la seva sanació”. A partir d’aquí, s’estableixen diferents penes en funció de la gravetat, les quals van des de penes de presó a multa econòmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa