MónTerrassa
Un conductor encalla un tràiler al centre de Terrassa i acaba denunciat
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor que ha encallat un tràiler al centre de Terrassa, ahir dimarts al matí. El conductor circulava per la plaça del Doctor Robert, quan va quedar completament aturat sense poder avançar cap endavant, causant una retenció de trànsit a ple centre de la ciutat.

Els fets van tenir lloc a les onze en punt del matí d’ahir dimarts 24 de maig. El conductor del tràiler es trobava circulant per la plaça del Doctor Robert, i intentant accedir al passeig compte d’Ègara, va quedat completament encallat. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van observar com el tràiler s’aturava, causant una retenció de vehicles darrera seu.

Els agents van intervenir per realitzar tasques de regulació del trànsit. Van dissoldre la retenció traient els vehicles de la via i el mateix tràiler marxa enrere, acompanyant aquest fins a un carrer en el que pogués circular.

La circulació no va quedar restablerta fins a les 12 del migdia, i el conductor del tràiler va quedar denunciat per aquest motiu.

Un motorista ferit a la carretera de Martorell

El 112 va informar ahir, a les 11.45 h, d’un accident de trànsit al km 19 de la carretera de Martorell. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït una caiguda d’un motorista i que aquest havia resultat ferit lleu. Una ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa ha aixecat acta a una discoteca del Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa en detectar “anomalies greus en el control de so“, la matinada del passat diumenge. El limitador de so de l’establiment s’havia manipulat i el nivell de volum de la música es trobava per sobre del límit d’emissió permès.

A més a més, els agents van comprovar que al llarg d’aquest últim mes, el limitador havia estat desconnectat de la xarxa elèctrica diverses vegades, en total fins a 28 cops, de tal manera que impedien així complir amb el nivell de so màxim permès. Addicionalment, el local comptava amb uns altaveus connectat directament a la taula de mescles del DJ sense cap tipus de control sonor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa