MónTerrassa
Un terrassenc, a la tragèdia de Cullera: “Ens vam amagar rere les neveres”
  • CA

Un petit grup de terrassencs va ser testimoni de la tragèdia que ha tingut lloc aquest dissabte a Cullera, a la Ribera Baixa, al País Valencià. Sergi O. es trobava en el Medusa Festival quan les diverses ràfegues de vent van omplir l’esplanada provocant el caos. Explica a Món Terrassa que “Nosaltres estàvem comprant en aquells moments a la barra, i vam saltar cap a dins i amb els cambrers ens vam amagar darrere de les neveres. Estava volant tot, fotia un vent de tres parells de pebrots”, recorda.

El vendaval va provocar la caiguda de l’escenari i com a conseqüència, una persona -un jove de 22 anys- va resultar morta, tres amb politraumatistes greus i 14 més amb contusions lleus. A més, una quarantena de persones van ser evacuades després que les estructures comencessin a caure sobre la gent.

Sortida i avís abans de la tragèdia

L’egarenc critica que van tenir problemes per sortir d’allà. “No ens van deixar sortir per les portes d’emergència, estava tothom corrents i era un caos. Ens vam quedar. I ara què fem? Vam haver d’esperar per poder sortir per la porta normal”, lamenta. Però a més, afirma que abans de les 4 de la matinada, ja hi va haver un avís que alguna cosa no anava bé.

“Eren les 10 de la nit, i estàvem al concert d’Steve Aoki quan de cop, amb una ratxa de vent, dues banyes de la corona de l’escenari van caure. La sort va fer que s’enganxessin sobre les torres de so. Tècnics de manteniment van pujar i les van treure, però si allò arriba a caure al públic ens aixafa. Jo estava a tres metres i vaig veure caure les peces de 20 metres de fusta”, relata Sergi O. a Món Terrassa.

Després de l’incident, l’organització ha suspès temporalment l’esdeveniment, que preveia aplegar 300.000 persones fins diumenge. L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha manifestat que el Medusa Festival comptava amb “tots els permisos i garanties jurídiques i administratives”, i ha indicat que estan a disposició del que calgui en la investigació que s’ha obert a causa de la mort del jove.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a agost 13, 2022 | 19:50
    ciutadà agost 13, 2022 | 19:50
    El canvi climàtic porta desastres com a quest. Compte!. El meu més sentit condol als familiars de les víctimes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa