MónTerrassa
El temporal tomba un arbre de 7 metres d’alçada al centre de Terrassa

Les pluges torrencials van tombar un arbre de 7 metres d’alçada a ple centre de Terrassa, ahir a les nou del vespre. L’arbre va caure al mig de la vorera, a més d’afectar també una part d’una terrassa. 

Els fets van tenir lloc al carrer de Sant Leopold, quan passaven tres minuts de les nou del vespre (les 21:03h) d’ahir dimecres. Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida a aquella hora per la presència d’un arbre de 7 metres d’alçada que havia caigut a la vorera. 

Fins al lloc s’hi va dirigir una patrulla, que va comprovar que, efectivament, l’arbre afectava la vorera i també una part d’una terrassa. Acte seguit es va activar una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van tallar l’arbre i el van retirar del lloc per a la seva recollida.

Inundacions i rieres plenes 

A part d’aquest arbre tombat, el temporal de pluja també va deixar imatges d’inundacions i rieres plenes. En total, la Policia Municipal de Terrassa va realitzar al llarg del dia d’ahir 18 actuacions diferents relacionades amb la tempesta d’estiu, la major part d’elles tenien a veure amb el clavegueram. 

Rescat d’un conductor conductor atrapat a un pas soterrani inundat per la pluja

Entre aquestes actuacions destaca el rescat a un home que va quedar atrapat per l’aigua sota un pont de l’avinguda del Vallès, al seu pas per la carretera de Rubí, prop de les nou de la nit (a les 20:58h exactament). La tempesta va inundar el vial per on passen els cotxes i el conductor va quedar a l’interior sense poder sortir. La Policia Municipal i els Bombers de la Generalitat va dur a terme les tasques per rescatar l’home i posteriorment, la tasca d’extracció de l’aigua del pas soterrani, per a que finalment una grua pogués retirar el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa