MónTerrassa
Tallen amb els cotxes un carrer de Terrassa per fer festa i llençar objectes

El 112 va informar la matinada de diumenge, a la 1.04 h, que quatre vehicles estaven tallant el carrer de Huelva, amb el carrer de les Cosidores, pertorbant el descans del veïnat amb la música forta. Fins al lloc van acudir dues dotacions de la Policia Municipal, que en arribar la lloc van veure com els vehicles fugien. Els agents van interceptar a dos dels conductors, interposant-los una denúncia a cadascú, una per llençar objectes a la via pública i una altra per tinença d’estupefaents, ja que un d’ells duia a sobre 0,6 grams d’haixix.

La Policia Municipal va denunciar a sis persones més per pertorbar el descans del veïnat. Els agents els van localitzar després de rebre diversos requeriments veïnals perquè un grup de persones estava fent xivarri al carrer de Montsià, a les 1.24 h de la matinada de diumenge. Quan la patrulla es dirigia al lloc va localitzar a sis persones més que es trobaven fent xivarri al bosc pròxim al carrer, quedant denunciades.

Finalment, diumenge, els agents també van denunciar a 17 persones per causar molèsties als veïns per soroll o música. La intervenció es va produir a les 3.28 h, després que un particular es queixés del soroll produït per un grup de persones amb música a la plaça de les Gueraldes. Quan els agents van arribar al lloc van comprovar les molèsties i van interposar un total de 17 denúncies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa