MónTerrassa
Surten del cotxe en flames a Terrassa
  • CA

Un vehicle es va incendiar ahir a la tarda a Terrassa, deixant el cotxe totalment calcinat. L’incendi va tenir lloc a l’Avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer Jiloca, prop d’una de les sortides de l’autopista. El foc es podia apreciar des de l’autopista C-58, segons van comentar a Món Terrassa alguns lectors, i a més a més, el dia començava a enfosquir, la qual cosa va fer que les flames de l’incendi fossin molt més espectaculars i impactants en la foscor. El 112 va informar de fet a les 18:45h, que va mobilitzar ràpidament dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa.

Just en el moment que van començar les flames, hi havia dues persones a dins del vehicle. En adonar-se del foc, les dues persones van obrir les portes i van fugir corrents, lluny del vehicle. Per sort, els passatgers van saber reaccionar ràpid i no van tenir cap dificultat per sortir del cotxe. D’aquesta manera, les flames no els van arribar a afectar, i no en van sortit cremats, ni ferits, ni afectats físicament.

El cotxe va acabar totalment calcinat | Cristóbal Castro

A part de la Policia Municipal de Terrassa, també es van dirigir fins el lloc dels fets dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van actuar durant mitja hora aproximadament per tal d’apagar l’impactant incendi. La policia, per la seva banda, quan va arribar va localitzar els dos passatgers del vehicle, i posteriorment, va tallar la via mentre les dotacions dels Bombers realitzaven les tasques d’extinció del foc.

Els Bombers de la Generalitat van poder apagar l’incendi després de treballar 30 minuts aproximadament, però del vehicle no se n’ha pogut aprofitar res. La part davantera ha quedat completament destrossada, desapareguda i sense capó. A més, tampoc queden vidres, i per dins, el vehicle es troba totalment socarrimat. Encara es desconeix el factor que va causar l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa