MónTerrassa
Surt del centre comercial i s’estampa contra una barana
  • CA

No sabia massa bé el que es feia i va ser sortir del centre comercial i estampar-se contra una barana. Així se’l van trobar els agents de la Policia Municipal de Terrassa aquest diumenge, dia 17 d’octubre, cap a la una de la matinada, a l’avinguda del Tèxtil, a l’alçada de la sortida del Parc Vallès. Va ser el telèfon d’emergències 112 qui va aixecar l’avís perquè el vehicle va quedar creuat a la calçada i això impedia el trànsit i era un perill per a tothom.

Sembla que el conductor havia sortit del centre comercial i havia perdut el control del turisme, creuant la calçada, passant per damunt de la mitjana i anant a col·lidir contra la barana, quedant allà aturat. El conductor es trobava al lloc dels fets. Els agents van realitzar-li les proves d’alcoholèmia. El resultat va ser positiu, en escreix: va donar 0,98 mg/l (recordem que el màxim permès és de 0,25 mg/l). A més, la policia en veure el carnet de conduir que el conductor els va mostrar van comprovar que aquest estava caducat, i li van confiscar. Per tot plegat, va quedar denunciat per circular sense el permís en vigor i en estat etílic.

Un motorista ferit

D’altra banda, el telèfon d’emergències 112 va informar aquest mateix diumenge, però cap a dos quarts de set de la tarda, d’un accident de trànsit a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer Puigmal. Fins al lloc van acudir dues patrulles de la Policia Municipal, que van comprovar que en l’accident hi havia implicats un turisme i una motocicleta, que havien col·lidit entre ells. Com a conseqüència, el motorista havia resultat ferit. Els agents van confeccionar l’informe d’accident i van estar regulant el trànsit mentre que els serveis mèdics van estar atenent la víctima. Finalment, es va decidir traslladar-la en ambulància a l’Hospital de Terrassa. Pocs minuts abans de les set de la tarda, la circulació es va poder restablir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa