Estat en què va quedar el cotxe de l'individu ebri i sense permís
Estat en què va quedar el cotxe de l’individu ebri i sense permís | SPL-CME

!--akiadsense-->

Aquest dilluns de matinada, set agents de la Policia Municipal de Terrassa van acabar a urgències amb ferides de diversa consideració. Els fets van passar quan van rebre l’avís que hi havia un individu que estava barallant-se en bar. Segons denuncia el sindicat policial SPL-CME, l’home, després de la discussió i en estat d’embriaguesa, havia agafat el cotxe acompanyat d’un amic. Un vehicle que no tenia assegurança i el conductor tenia el permís de conduir retirat per ordre judicial. A més, sembla que tenia una ordre de cerca i captura, amb ingrés a presó.

L’individu va intentar atropellar diversos agents i va acabar xocant violentament contra un vehicle policial i diversos cotxes que estacionats. Un cop fora del turisme, tant ell com el seu acompanyant van oposar resistència per ser arrestats, agredint els agents. Així mateix, durant el trasllat perquè se li fes el reconeixement mèdic, el conductor va trencar la porta d’un dels vehicles policials i va tornar a colpejar els agents. Com a conseqüència d’aquesta actuació, set agents van resultar ferits.

Es va comprovar també que el vehicle no tenia assegurança obligatòria ni l’ITV en vigor, i va quedar immobilitzat mecànicament al carrer de Còrdova. Els agents van denunciar els fets i, finalment, una altra patrulla de la Policia Municipal va realitzar l’informe tècnic d’accidents i va recollir les dades dels vehicles estacionats colpejats i testimonis que van presenciar els fets.

Des del SPL-CME lamenten que s’estigui convertint en un fet habitual les agressions als policies i esperen que des de l’Ajuntament de Terrassa es faci una “condemna ferma dels fets, i el Consistori es personi com a acusació particular per defensar els seus treballadors de les agressions que reben setmanalment”.

Comentaris

    basta Desembre 18, 2018 | 16:58
    Podría de una vez el ayuntamiento ponerse serio y levantar los coches abandonados sin ITV sin seguro que están en la vía pública, legalmente, ya que para estar en ella se requieren estas dos situaciones tener ITV y Seguro.

Nou comentari