Un cotxe ha col·lidit contra una façana a primera hora del matí a la ronda de Ponent de Terrassa. En rebre l’avís de l’accident, a les 6:00h del matí, una dotació de la Policia Municipal s’ha dirigit fins al lloc de la col·lisió, que ha tingut lloc en una façana de la ronda de Ponent a l’alçada del carrer de Dom Bosco. En arribar, els agents han vist que el conductor ha resultat ferit a causa de l’impacte, i que mostrava símptomes d’anar begut. D’aquesta manera, els agents han procedit a realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que ha donat positiu amb un resultat de 0,52 mg/l. El resultat de la segona prova també ha estat positiu, que ha donat 0,50 mg/l. Així doncs, el conductor ha quedat investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit. Apart, ha estat traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més successos

Dos passatgers en un patinet elèctric han col·lidit contra un turisme al carrer de Jerez. El 112 va informar ahir, a les 17:30h, d’un accident de trànsit amb un vehicle i un patinet elèctric implicats al carrer de Jerez, prop de l’Avinguda del Vallès. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc, que va comprovar que en el patinet hi viatjaven dues persones, una de les quals havia resultat ferida. La persona ferida va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa, i els agents van interposar denúncia a la conductora del patinet per dur un passatger.

S’han intervingut 150 peces de roba falsificada a una parada del mercadal situat a l’avinguda Béjar. La Policia Municipal va intervenir ahir, a les 10:30h, unes 150 peces de roba falsificada d’una de les parades del mercadal de Martí l’Humà, a l’avinguda Béjar. Els agents van comptabilitzar un total de 91 samarretes, 47 pantalons i 4 desuadores falsificades de diferents marques, que van ser intervingudes. La persona responsable de la parada va quedar denunciada per venda il·legal.

Nou comentari