MónTerrassa
Sent l’alarma del seu cotxe i enxampa el lladre a dins
  • CA

Va sentir com s’activava l’alarma del seu cotxe i quan ràpidament s’hi va acostar va veure com hi havia un individu desconegut al seu interior. Els fets van passar aquest diumenge, 19 de desembre, cap a tres quarts de set del matí, quan els serveis d’emergència van rebre una trucada d’un home que informava que era el propietari d’un turisme i que tenia retingut el presumpte lladre. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc indicat pel denunciant. L’home va explicar als agents que havia deixat estacionat el seu cotxe al barri dels grups de Montserrat, a Terrassa, quan de sobte, havia escoltat el to d’alarma. Quan va anar a comprovar què passava, s’havia trobat un individu a dins, remenant l’interior. Els agents van procedir a detenir l’home acusat d’un presumpte robatori amb força a l’interior de vehicle.

Auxili a un ciutadà amb dificultats

El telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada aquest dissabte, 18 de desembre, pocs minuts després de les vuit del matí, d’un veí de Terrassa que informava que havia caigut a l’interior del seu domicili i que no es podia aixecar. Fins al lloc hi van acudir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i també una dotació dels Bombers, ja que la porta estava tancada i no hi havia manera d’accedir a l’immoble, ubicat al carrer d’Antoni Mauri, al barri de Can Boada del Casc Antic.

La Policia Municipal va procedir a tallar el trànsit, a l’alçada del carrer Francisco de Vitoria, per tal de facilitar l’actuació dels efectius dels Bombers, els quals van poder accedir a l’habitatge a través d’una finestra exterior. Un cop dins, van poder assistir a la persona ferida i obrir la porta als serveis mèdics d’emergències. Ja estabilitzada, va ser traslladada amb ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a desembre 20, 2021 | 22:26
    fat boy desembre 20, 2021 | 22:26
    Aquest lladre es ximple, si hagues dit que feia mes de 24 hores que era al cotxe se l'hauria pogut quedar com si fos seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa