MónTerrassa
Sense carnet, agafa el cotxe i s’estavella
  • CA

No tenia carnet i no hauria d’haver agafat el cotxe, però ho va fer i les conseqüències van ser desastroses, per ell i pel turisme. L’avís el va donar un ciutadà que va ser testimoni de l’accident de trànsit. Eren pocs minuts més tard de dos quarts de nou del vespre d’aquest dimecres, 20 d’octubre. Es trobava circulant pel carrer Pompeu Fabra, amb carrer de Manresa, al barri de Sant Pere Nord, quan va perdre el control del vehicle i va acabar estavellant-se contra un cotxe que es trobava estacionat.

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc de l’incident. Allà hi va trobar el conductor i el vehicle al mig de la via. En demanar-li la documentació pertinent, els agents van comprovar que li constava que tenia el carnet de conduir retirat per manca de punts, i que no havia realitzat cap curs de formació per recuperar-lo. Així doncs, conduïa sense permí i per aquest motiu va ser denunciat. Els serveis mèdics el van atendre, ja que a causa de l’impacte havia quedat ferit, i va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Un ciclista ferit en un xoc

D’altra banda, el mateix dimecres però a les vuit del matí, el telèfon d’emergències 112 va rebré una trucada alertant que s’havia produït un accident al carrer Emili Badiella, al barri de Sant Pere de Terrassa. En l’accident s’hi havien vist implicats una bicicleta i un vehicle, i hi havia una persona ferida. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM van acudir al lloc. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident mentre que els serveis mèdics atenien el ciclista, que havia patit una forta caiguda i es trobava adolorit. Finalment, van decidir traslladar-lo en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per ser tractat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa