MónTerrassa
Sanegen una façana i una cornisa a punt de caure a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van sanejar una façana i part d’una cornisa que estava a punt de caure a Terrassa, ahir al matí. Es tractava d’una “nau aparentment en desús”, segons han informat a Món Terrassa. L’actuació es va dur a terme perquè part de la façana com de la cornisa podia caure a la via pública i suposava un perill pels vianants.

La intervenció dels Bombers de la Generalitat va tenir lloc prop de les deu en punt del matí d’ahir dimarts 20 de setembre, al carrer de Santa Maria de Mazzarello. Van rebre un avís i ràpidament van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que, efectivament, part de la cornisa podia caure i van dur a terme un sanejament de façana abans que caigués a la via pública.

Retiren una branca a punt de caure a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits ahir a la tarda per una branca d’un arbre que estava a punt de caure a la plaça de la Cultura, a la zona del Poble Nou – Zona Esportiva. Van rebre un avís de la Policia Municipal a dos quarts de cinc de la tarda (a les16:30h) i van activar una dotació que es va desplaçar fins al lloc. Van dur a terme les tasques per retirar la branca abans que caigués.

Alarma per una fuita de gas a Les Fonts

Els Bombers també van ser requerits la matinada d’ahir dimarts per una fuita de gas a la via pública de Les Fonts. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de quatre de la matinada al carrer de París, a la intersecció amb el carrer de Sant Carles. Una dotació es va dirigir fins al lloc, i va comprovar que la fuita era positiva. Van validar la zona i van activar els tècnics de la companyia del gas per avaluar la situació.

Durant la intervenció, que ha durat fins passades les cinc de la matinada, s’ha hagut de tallar el subministrament del gas per a dur a terme la reparació, i s’ha recomanat als veïns no sortir dels seus domicilis per garantir la seva seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa