MónTerrassa
Sanegen una cornisa a punt de caure al centre de Terrassa

Alarma per una una cornisa d’un edifici al centre de Terrassa que estava a punt de caure a la via pública. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van ser requerits per fer les tasques de sanejament per evitar que caigués.

El servei es va dur a terme quan passaven dos minuts de tres quarts de deu del matí d’ahir dilluns 22 d’agost (a les 9:47h) al carrer de Sant Llorenç, a tocar del carrer de La Rasa, davant del Vapor Ventalló. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís i van activar tres dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van observar que, efectivament, la cornisa estava a punt de caure i que s’havia de fer un repàs al cantell.

Un petit incendi crema la vitroceràmica d’una cuina

Un petit incendi va cremar la vitroceràmica d’una cuina en un pis del barri del Segle XX de Terrassa, el passat divendres 19 d’agost al vespre. Tres dotacions de Bombers es van dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop allà, van accedir a l’habitatge a través del balcó i van localitzar una persona que s’havia adormit i havia deixat una olla al foc. Finalment, l’incendi només va afectar la vitroceràmica de la cuina.

Una fuita de gas obliga a confinar veïns i a tallar carrers de Terrassa

Una fuita de gas en unes obres a la via pública va obligar a confinar alguns veïns i a tallar carrers del barri de Can n’Aurell de Terrassa, el passat divendres 19 d’agost al migdia. El 112 va donar l’avís de la fuita al carrer de Severo Ochoa, i una unitat de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc, així com també els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els agents municipals van tallar el carrer de Pare Llaurador i el carrer de Sant Marc, i els veïns de dos edificis del mateix carrer de Severo Ochoa van quedar confinats al seu domicili per seguretat. Segons informen, sembla que els treballadors de l’obra on hi ha va haver la fuita van perforar per error una canonada de gas mentre treballaven.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa