MónTerrassa
Salta l’alarma de l’estació de FGC Vallparadís Universitat
  • CA

Ha saltat l’alarma de l’estació de FGC Vallparadís Universitat. Aquest dilluns, 19 de setembre, cap dos quarts de cinc de la tarda, els serveis d’emergència han rebut un avís d’urgència per una possible incidència a les instal·lacions ubicades a l’avinguda Jacquard de Terrassa. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc.

Les primeres informacions indiquen que l’avís ha estat generat després que s’hagués disparat l’alarma d’incendi. Com a conseqüència, sembla que els ascensors d’aquesta estació haurien quedat aturats. S’ha revisat un a un per localitzar possibles persones atrapades al seu interior. No consta que hi hagi cap persona ferida.

Retards a la línia S1

Sembla que es podria tractar d’una avaria de connexió entre els dos túnels que uneixen les estacions de Vallparadís amb Rambla i Nord. Però segons fonts dels cossos d’emergència han explicat a Món Terrassa, els maquinistes han informat que no han percebut res d’estrany. Igualment, però, Bombers han baixat a la galeria dels túnels de connexió per intentar esbrinar quin ha estat el motiu pel qual ha saltat aquesta alarma. Pocs minuts després de les sis de la tarda, s’ha donat per finalitzada la recerca sense haver trobat el punt d’origen que hauria provocat tot l’enrenou.

L’incident d’aquesta tarda, ha ocasionat que els trens hagin de circular per una única via, i com a conseqüència, hi ha retards de fins a 10 minuts en la línia S1, des de Terrassa Rambla a Terrassa Nacions Unides. Progressivament, un cop s’ha determinat que tota l’àrea era segura s’ha anat recuperant el servei normalitzat i l’ús de les dues vies pel seu pas pel túnel.

La presència dels cossos d’emergència ha generat curiositat entre les persones que passejaven per dalt de l’avinguda, mentre que a baix, a les andanes, molts no sabien què estava passant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa