MónTerrassa
Roben dues pizzes després de negar-se a ensenyar el passaport Covid
  • CA

Dues persones van robar diverses pizzes en un establiment de Terrassa després de negar-se a ensenyar el passaport Covid-19. Els fets van tenir lloc aquest diumenge, 12 de desembre, cap a un quart de quatre de la tarda en un restaurant de menjar ràpid ubicat a la Rambla d’Ègara, a tocar de l’estació Rambla de Ferrocarrils de la Generalitat.

Segons va explicar, posteriorment, el responsable de l’establiment a la Policia Municipal de Terrassa, dos individus havien entrat al local i, en demanar-los el passaport Covid, aquests havien començat a crear aldarulls. No només s’havien negat a mostrar el certificat de vacunació sinó que havien començar a cridar. Això havia provocat enrenou i malestar entre les persones que es trobaven a dins de l’establiment dinant. Com a conseqüència, el responsable havia trucat al telèfon d’emergències 112 per demanar la presència d’una patrulla policial. Però abans que arribés la dotació, els dos implicats havien acabat sortint de l’establiment enduent-se, sense abonar el pagament corresponent, dues pizzes per un valor de 28,58 euros.

Els agents van prendre nota de l’incident i van sortir al carrer a buscar els dos individus. Finalment, els van localitzar i van procedir a identificar-los. I en comprovar que corresponien a les persones que havien estat descrites com a presumptes lladres, van quedar denunciades per un delicte de furt.

Mesures prorrogades 14 dies més

Recordem que aquest divendres passat, el Govern de la Generalitat va aprovar prorrogar durant 14 dies més les actuals mesures -avalades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya- per a la contenció de la pandèmia. Entre aquestes, es manté l’ús necessari del certificat Covid per accedir als espais interiors i tancats de restauració, gimnasos, residències de gent gran, oci nocturn i activitats recreatives musicals i culturals amb públic a peu dret i possibilitat de ball. També continua essent obligatori l’ús de mascareta a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa