MónTerrassa
Robatori amb violència en un supermercat a la rambla d’Ègara
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un delicte de robatori amb violència en un supermercat de la rambla d’Ègara de Terrassa ahir dimarts a la nit. El robatori el van dur a terme dues persones, que van amenaçar un treballador de l’establiment per endur-se ampolles d’alcohol, segons informa la policia. Una dels individus va aconseguir marxar, però l’altra va ser retingut pel mateix venedor.

Els fets van tenir lloc prop de les deu en punt de la nit d’ahir dimarts, dia 24 de gener. Dos individus van entrar al supermercat, d’on van intentar robar dues ampolles d’alcohol amenaçant a un empleat. Aquest, va aconseguir retenir un dels lladres, i acte seguit, va avisar a la Policia Municipal de Terrassa dels fets. En rebre l’avís, agents policials van dirigir-se fins al lloc indicat ràpidament.

En arribar al lloc, van procedir a visionar les imatges de la càmera de seguretat de l’establiment, que havien gravat els fets. Van observar que dues persones entraven al supermercat i amenaçaven el treballador, agafant dues ampolles d’alcohol per un valor de 30 euros. Seguidament, un d’ells marxava del lloc, mentre que l’empleat va aconseguir retenir l’altre individu.

Els agents van identificat l’home retingut, van obrir diligències, i el van detenir per un delicte de robatori amb força.

Investigada per estafa amb una targeta bancària a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va intervenir en un robatori per dur a terme una estafa, aquest dilluns 23 de gener, a la rambla de Francesc Macià. Un home va informar a un agent policial que patrullava per la zona que li acabaven de furtar la motxilla del seu vehicle, on duia la cartera juntament amb la seva targeta bancària, i que algú havia fet ús de la seva targeta.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va apropar a la zona on havien realitzat el càrrec a la targeta, i amb la visualització de les càmeres de seguretat del lloc, van aconseguir identificar la persona que l’havia fet servir. Així doncs, la dona va quedar investigada per apropiació indeguda i estafa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 26, 2023 | 11:08
    Anselm Segura gener 26, 2023 | 11:08
    Per ser una ciutat tranquila sembla que tenim molts incidents . Es clar que les estadistiques diuen que això es normal però la gent de Terrassa sembla que pensa el contrari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa