MónTerrassa
Robatori amb violència a l’interior d’un tren a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per un delicte de robatori amb violència a l’interior d’un tren a Terrassa aquesta matinada, just passada la mitjanit. Un home que viatjava en tren ha robat una cadena a una altra persona passatgera del mateix tren, just quan aquesta es disposava a baixar a l’estació Terrassa Est. La víctima ha informat del robatori a l’instant, i la Policia Municipal ha pogut enxampar l’agressor quan baixava a la següent estació, a l’Estació del Nord.

Els fets ha succeït aquesta matinada en un tren de Rodalies Renfe, exactament a les 00:10h. L’agressor s’ha acostat a una altra persona que viatjava al mateix vagó i li ha robat amb violència una cadena que duia posada just quan aquesta anava a baixar a Terrassa Est. La víctima ha avisat del robatori a la Policia Municipal de Terrassa a l’instant, i ha facilitat una descripció de l’aspecte de l’home als agents. A més a més, també els ha comunicat que havia escoltat a l’agressor quedar amb algú a l’estació del Nord.

Així doncs, una patrulla de la Policia Municipal que es trobava a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la Carretera de Castellar, s’ha acostat fins a la següent estació per enxampar el lladre. En arribar a l’estació del Nord, han localitzat un home que baixava del tren i que coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima. Els agents l’han aturat i han identificat el sospitós, i en un escorcoll han trobat entre les seves pertinences diferents cadenes trencades i una polsera. Així doncs, l’home ha estat detingut per presumpte delicte de robatori amb violència i s’han obert diligències.

Més successos

Una baralla entre dues persones va acabar amb una amenaça amb arma blanca a ple centre de Terrassa el passat diumenge a la matinada. Es tractaven de dos homes que s’estaven barallant al carrer Pare Llaurador, a tocar de la Rambla d’Ègara, i entremig de la discussió, un d’ells va treure un ganivet. La víctima va fugir en direcció al Raval de Montserrat, on una dotació de la Policia Municipal de Terrassa el va aturar. Després de parlar amb ell, els agents es van dirigir cap a la zona on havia tingut lloc la baralla i van enxampar l’agressor, que va quedar detingut per un presumpte delicte d’amenaces i lesions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El lladre es diu Gonzalo… a març 01, 2022 | 20:10
    El lladre es diu Gonzalo… març 01, 2022 | 20:10
    I es un fatxa perillós…
    • Icona del comentari de: Neus a març 02, 2022 | 08:58
      Neus març 02, 2022 | 08:58
      Molt em temo que el lladre, com demostren les estadístiques, no sap parlar el català i molt probablement el castellà tampoc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa