MónTerrassa
Robatori amb força en un establiment de Sant Pere Nord
  • CA

Un establiment del barri de Sant Pere Nord ha patit un robatori amb força aquesta matinada de divendres. Els lladres han fracturat el vidre de la porta principal d’una botiga de la rambla Francesc Macià per entrar-hi. Gràcies a la col·laboració d’un testimoni, la Policia Municipal de Terrassa ha detingut una persona sospitosa com a presumpte autora del robatori.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de la una de la matinada d’avui divendres 13 de maig. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge preventiu a la rambla de Francesc Macià ha escoltat una alarma d’un establiment, i seguidament, ha localitzat una botiga amb el vidre de la porta principal trencat.

Un veï de la zona testimoni dels fets ha explicat als agents que havia vist dues persones sospitoses i els ha facilitat la descripció dels presumptes autors. Els agents han patrullat la zona en busca de dues persones que concordessin amb la descripció del veï, localitzant-ne una al carrer Periodista Grané, que ha estat reconeguda pel testimoni.

Així doncs, el sospitós ha quedat detingut com presumpte autor del robatori amb força.

Una altra detenció per temptativa de robatori amb força

La Policia Local de Matadepera també va detenir tres persones acusades d’un delicte de temptativa de robatori amb força en vehicles estacionats a Matadepera el passat divendres 6 de maig. Cap a un quart de cinc de la tarda, la comissaria va rebre un avís d’un vehicle sospitós circulant per la zona del Golf i Can Vinyers. Una dotació es va desplaçar fins al lloc, i va localitzar tres individus dins d’un turisme. Els agents els van demanar la identificació i van comprovar com tots tres tenien antecedents per robatori, a més de diversos requeriments judicials pendents.

Van escorcollar el cotxe i van observar que portaven eines i objectes diversos que podien ser utilitzats per obrir a la força els vehicles. D’aquesta manera, els agents de la Policia Local es van posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra i es va procedir a la seva detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa