MónTerrassa
Robatori en un cotxe aparcat en un supermercat de Les Fonts

Un cotxe aparcat en una zona comercial del barri de Les Fonts de Terrassa va patir un robatori aquest dissabte, dia 12 de febrer. Al voltant de les set de la tarda, la família propietària del vehicle el va deixar estacionat a la zona d’aparcament per anar a fer la compra al supermercat de la cadena alemanya Lidl. Al tornar, va trobar-se que el vidre del darrere del turisme havia estat rebentat, amb tots els vidres esmicolats a dins i fora. Una autèntica destrossa. Segons ha lamentat a Món Terrassa Carlos Arana, propietari del vehicle, “ens van robar la bossa amb les coses del nostre nadó”. De res va servir que el cotxe tingués l’alarma posada -i que amb tota probabilitat es disparés- i que, teòricament, la zona estava vigilada amb càmeres de seguretat. Els lladres van actuar impunement i van endur-se el botí sense que res ni ningú els aturés.

La bossa es trobava guardada al maleter. Arana explica que “tenim la impressió que ens van veure passar la bossa al maleter a l’hora d’anar-nos-en del cotxe. Això ens fa pensar que hi havia algú vigilant. Segurament deurien pensar que es tractava d’una bossa amb coses de més valor econòmic”. No era ben bé així, però el mal ja està fet, i a més del robatori, han patit el trencament del vidre i un fort ensurt.

Aquest diumenge, 13 de febrer, la família ha anat a presentar la denúncia corresponent a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a la carretera de Matadepera. “No tenim l’esperança de recuperar allò que se’ns ha sostret, però esperem que serveixi perquè hi hagi més focus i vigilància”, recalquen, sobretot si es tracta d’una “pràctica habitual dels lladres en aquest supermercat”.

Robatori amb força a interior de vehicle estacionat al pàrquing de Lidl a Terrassa | Carlos Arana

Nou comentari

Comparteix