MónTerrassa
Detingut per robar en cotxes a Terrassa trencant els vidres amb una rajola
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha trobat tres vehicles amb els vidres trencats i l’interior remogut aquesta matinada al barri de Sant Pere de Terrassa. Al costat d’un d’aquests cotxes, els agents han enxampat un individu, i just a tocar, una rajola de porcellana, que segons informen, “hauria fet servir per comissionar el delicte”. L’home ha quedat detingut per delicte de robatori a l’interior de vehicle i ha estat traslladat a les dependències policials.

Els fets han tingut lloc entre les tres i dos quarts de quatre d’aquesta matinada de dijous. Tot ha començat quan, a les 3:10h de la nit, agents de la Policia Municipal que feien patrullatge preventiu pel passeig de les Lletres i han observat un vehicle estacionat a l’alçada de la Biblioteca Central de Terrassa amb una de les finestres fracturades i l’interior remogut.

L’home hauria fer servir la rajola pel robatori, segons la policia

Tot seguit, uns altres agents de servei han localitzat, a pocs metres, a la plaça del Mestre Serrat, un vehicle estacionat que també tenia la finestra del passatger fracturada i hi havia un individu al seu costat. Els agents s’hi han apropat, i al lloc dels fets han pogut constatar que hi havia una rajola de porcellana just al costat de l’esmentat vehicle, “que l’individu hauria fet servir per comissionar el delicte”. A més a més, també han localitzat una caixa d’eines “possiblement sostretes” en una porteria d’un dels bloc de pisos que donen a la plaça.

La Policia Municipal ha procedit a identificar l’home, i ha estat llavors quan han pogut comprovar que al lladre li constaven antecedents per robatoris amb força, violències i en vehicles.

Un tercer vehicle amb vidres danyats

Poc després, els agents han localitzat un tercer vehicle prop del lloc, estacionat al carrer del Pla de l’Ametllera, que presentava danys al vidre davanter. Així doncs, prop de dos quarts de quatre de la matinada, els agents han procedir a la detenció de l’home per delicte de robatori a l’interior de vehicle i l’han traslladat a les dependències policials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laia a febrer 13, 2023 | 12:59
    Laia febrer 13, 2023 | 12:59
    Aquesta notícia surt com a 12. 01 però ahir 12.02 ens hem trobat amb la mateixa situació al mateix carrer. És un error de data o ha passat 2 cops amb diferència d'un mes?
    • Icona del comentari de: Lluïsa Tarrida a febrer 13, 2023 | 13:01
      Lluïsa Tarrida febrer 13, 2023 | 13:01
      La notícia és de fa un mes. Casualitat o no, pel que diu sembla que ha tornat a passar just un mes després...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa