MónTerrassa
Roba una jaqueta tallant l’alarma i l’enxampen en l’acte
  • CA

Una botiga de roba de Terrassa va patir un intent de furt ahir a primera hora de la tarda. Una persona va intentar robar una jaqueta de la botiga tallant l’alarma de la peça de roba, però els treballadors i guàrdies de seguretat de la botiga la van enxampar en l’acte.

Els fets van succeir en un establiment del centre de la ciutat ubicat al carrer del Vall, a la cantonada amb el carrer de la Cisterna. L’autor de l’intent de furt va tallar l’etiqueta i l’alarma d’una jaqueta amb unes tisores, amb l’objectiu de sortir per la porta de l’establiment amb la jaqueta sense que el detector d’alarmes situat a la sortida s’activés. Però l’autor no ho va aconseguir: els responsables de la botiga el van enxampar en l’acte i un guàrdia de seguretat el va retenir fins que no arribés la Policia Municipal de Terrassa per tractar l’intent de robatori que acabava de patir al botiga.

Així doncs, el responsable de l’establiment va avisar a la Policia Municipal de Terrassa a través d’una trucada realitzada a les 15:00h de la tarda, informant que acabaven de patir un intent de robatori d’un jove que havia tallar l’alarma d’una peça de roba amb unes tisores, i que tenien l’autor retingut dins de la botiga per aquest presumpte furt. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir ràpidament fins a la cantonada del carrer del Vall amb el carrer Cisterna, i en arribar, van veure com un guàrdia de seguretat tenia retingut l’autor del suposat robatori.

Els agents van parlar amb els responsables de l’establiment i amb l’autor, i van intervenir les tisores amb les quals el jove havia tallar l’alarma i l’etiqueta de la jaqueta, que estava valorada en 44,99 euros. L’establiment va informar que interposarà una denuncia pel furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa