Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar ahir en helicòpter un home que acabava de ser picat per un escorpí a La Mola. El servei d’emergències van rebre l’avís a les 12:59h del migdia. Dues dotacions terrestres i un helicòpter es van dirigir fins a la zona del forn de Can Pobla, al terme municipal de Matadepera, on es trobava l’home.

Es tractava d’un home excursionista, resident a Barcelona, que havia patit una picada d’escorpí mentre es trobava d’excursió Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La picada va ser a l’entrecuix, i el dolor se li estenia per ambdues cames i tota l’esquena. Primerament, els serveis d’emergències van atendre el ferit allà on es trobava, a Can Pobla, i seguidament el van evacuar en helicòpter fins a Les Pedritxes. Allà, l’home va transferit en una ambulància que el va portar a un centre sanitari.

Més successos

Aquest cap de setmana, els Bombers també van haver d’intervenir a Terrassa per diversos incendis a mobiliari urbà de Terrassa. La matinada de diumenge, el 112 va rebre diversos avisos de petits incendis en diferents zones de la ciutat. El primer avís va ser a quarts de tres de la matinada, quan un veí va avisar d’unes papereres de la via pública que estaven cremant a l’avinguda de Santa Eulàlia. Més tard, a les 4:46h, van tornar a rebre un avís de foc en un contenidor de plàstic i orgànic al carrer General Moragues, a l’alçada del número 40, a tocar de la Ronda de Ponent, on s’hi va dirigir una dotació de Bombers. La última intervenció va ser a les 5:50 de la nit, quan van rebre l’avís de foc a contenidors en bateria a l’Avinguda 22 de juliol. Aquest incendi va afectar també un vehicle que es trobava al costat del contenidors, però per sort, els danys en el vehicle no van ser greus. Els contenidors van acabar calcinats.

Nou comentari