MónTerrassa
Rescat d’un ciclista de muntanya accidentat a Matadepera
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat un ciclista de muntanya accidentat ahir al vespre al municipi de Matadepera. El ciclista es trobava circulant pel camí del Girbau quan va caure al terra i es va donar un cop molt fort a la cara, segons expliquen els Bombers ha Món Terrassa.

L’accident va tenir lloc ahir dilluns 2 de maig quan passaven cinc minuts d’un quart de nou del vespre, exactament a les 20:21h, al camí de Girbau, a la zona de la Font de la Tartana. Els Bombers va rebre l’avís de l’accident del ciclista i ràpidament es va dirigir fins al lloc indicat. Es van activar tres dotacions, entre les quals també s’hi va desplaçar el Grup Operatiu de Suport (GROS) amb el sanitari del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons exposen els Bombers a les xarxes socials, el lloc de l’accident es tracta d’una zona de difícil accés, però tot i així van aconseguir arribar-hi. Allà van comprovar que el ciclista havia resultat ferit i tenia un traumatisme facial. Van estabilitzar el ferit i el van portar fins a una zona segura. Des d’allà, el van traslladar amb ambulància fins a la Masia de la Tartana, i des d’allà, a un centre hospitalari.

Els accidents amb bicicleta son bastant freqüents en aquest municipi i per la zona del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. L’últim rescat que es va dur a terme aquest any va ser el passat mes de gener. Un ciclista es va accidentar a Mont Rodon, una de les rutes més clàssiques que permet anar des de Matadepera fins a Castellar del Vallès. L’afectat va resultar ferit amb una possible factura al maluc i va haver de ser rescatat. El van evacuar el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i mitjans aeris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 03, 2022 | 12:02
    Ricard maig 03, 2022 | 12:02
    Voldria saber si duia casc. També voldria saber, en el cas de que no en portés, si pagarà el seu rescat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa