MónTerrassa
Refusa rebre ajuda tot i trobar-se malament i provoca un accident a la N-150
  • CA
x
La N-150, a l’alçada del carrer de Germà Joaquim | GM

Aquest dimecres, a les 9.05 h, a la Sala del 092 es van rebre diverses trucades informant d’una col·lisió múltiple a la variant de la N-150, a l’alçada del carrer del Germà Joaquim. Al lloc va acudir un vehicle patrulla, que va informar que hi havia tres vehicles implicats, i un altre vehicle patrulla de reforç per realitzar tasques de suport i regulació de la circulació. Sembla que just abans del sinistre, el conductor que posteriorment va provocar l’accident, havia aturat la marxa del seu vehicle perquè es va trobar malament però, malgrat que diversos conductors es van aturar i li van oferir ajuda, ell la va refusar i va seguir conduint. Poc després, quan circulava a l’alçada del grup semafòric del CAP Sud, va perdre el control del vehicle i va col·lidir amb dos vehicles que estaven aturats al semàfor en fase vermella.

A causa de l’accident, l’avinguda va quedar tallada en un sentit de circulació i el trànsit es va desviar a la rotonda. Una ambulància va atendre al conductor que va provocar l’accident i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Al lloc també va acudir la Unitat d’Investigació d’Accidents de la Policia Municipal, que va realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident. Diverses unitats d’Eco-Equip van

netejar la via de vidres i plàstics i la grua municipal va retirar els vehicles afectats, que havien quedat al mig de la via. A les 11 h es va restablir la circulació amb normalitat en aquest tram de la via.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa