MónTerrassa
Recuperen uns auriculars robats gràcies a la geolocalització
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va recuperar ahir a la tarda uns auriculars robats gràcies a la geolocalització dels aparells. Els fets van succeir cap a les 19:10h, quan l’home que havia denunciat el furt dels seus auriculars va veure de cop i volta la geolocalització d’aquests en el seu telèfon mòbil i va avisar a la policia perquè els recuperessin.

L’home va trucar a la Policia Municipal de Terrassa i els va informar que podia veure on es trobaven els auriculars. Així doncs, una patrulla de paisà es va dirigir fins a l’ubicació que indicava el dispositiu de posicionament del mòbil de l’home, al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, al barri de Ca n’Anglada. Allà, van realitzar espera estàtica per la zona controlant en tot moment la posició des del mòbil del requeridor. Els agents van observar que en el moment que un home sortia d’un establiment de restauració de la zona, els auriculars es vinculaven automàticament al mòbil, de tal manera que van seguir l’home. Seguidament, el van aturar i van procedir a identificar-lo i localitzar els auriculars.

L’home va explicar que no els havia robat, sinó que els havia comprat a un altra persona, quedant investigat per un presumpte delicte de receptació.

Un conductor de patinet elèctric cau i resulta ferit a Terrassa

El conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit en caure mentre circulava pel carrer del Periodista Grané de Terrassa el passat diumenge a les 14:40h. El 112 va informar de la caiguda, i seguidament, agents de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc dels fets i van comprovar que el conductor havia resultat ferit. Per aquesta raó es va cridar a una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) perquè atengués al conductor, que va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa