MónTerrassa
Recuperats dos gossos perduts a Terrassa
  • CA

Bona notícia per als propietaris de dos gossos que s’havien perdut a Terrassa. Aquest dijous, dia 11 de novembre, el telèfon d’emergències 112 rebia la trucada d’una persona que informava que havia patit una mossegada d’un gos. Comunicava que es trobava en un solar pròxim a la sortida de l’autopista C-58, en el seu pas pel barri de Can Parellada. Estava acompanyat per un altre animal, i li semblava que estaven abandonats. El servei va activar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que va desplaçar-se fins al lloc indicat per l’home.

Un cop en aquella zona van localitzar els dos gossos. Els van poder agafar i van poder comprovar com aquests coincidien amb la descripció que els seus propietaris havien difós feia uns dies a través de les xarxes socials, explicant que havien desaparegut i que els estaven buscant. Per aquest motiu els agents van decidir recollir els animals i posar-se en contacte amb els amos. Va ser així com aquests van confirmar que els dos gossos s’havien escapat. Per comprovar que eren els seus propietaris van mostrar als policies la documentació identificativa pertinent. Així van ser retornats.

Paral·lelament, l’home que havia rebut una mossegada per part d’un dels animals va necessitar ser atès pels serveis mèdics. Una ambulància del SEM el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. A més, va informar als agents de la Policia Municipal que interposaria denúncia pels danys patits.

Denunciat per abocament il·legal de runa

D’altra banda, la Policia Municipal de Terrassa va rebre aquest dijous, dia 12 de novembre, una trucada telefònica en què un veí del barri de Roc Blanc els informava que estava observant com una persona estava llançant runa sense permís al carrer dels Rajolers. Fins al lloc va acudir una patrulla policial. Allà va poder identificar la persona que estava realitzant l’abocament, i se li va interposar la denúncia pertinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa