MónTerrassa
Recuperat un telèfon mòbil robat gràcies a la geolocalització
  • CA

El sistema de geocalització va permetre a un veí de Terrassa recuperar el seu telèfon mòbil, que li havia estat robat poca estona abans. Els fets van passar aquest dissabte, 27 de novembre, quan minuts després de les deu del matí, un particular va trucar a la Policia Municipal de Terrassa per informar que havia patit un robatori amb força. Una patrulla va desplaçar-se fins al lloc on es trobava la víctima per prendre-li declaració. Aquesta va explicar que sabia on es trobava el telèfon gràcies a l’aplicació que tenia instal·lada de recerca del dispositiu. A més, els va poder donar una descripció prou acurada del presumpte autor del furt.

Els agents van comprovar les dades facilitades pel propietari del mòbil sostret i van poder localitzar el terminal, que es trobava en un punt concret sense moure’s. Telèfon i autor es trobaven a l’interior d’un domicili ubicat al carrer del Pintor Sorolla, al barri de La Cogullada de Terrassa. Un cop allà, i veient que havia estat descobert, el presumpte lladre va lliurar el telèfon mòbil als agents, els quals van retornar l’aparell al seu propietari. L’individu va quedar denunciat per robatori amb força.

Robatori en una botiga de roba

D’altra banda, divendres, 26 de novembre, pocs minuts abans de les sis de la tarda, la Policia Municipal de Terrassa va rebre la trucada del responsable d’un establiment ubicat a la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella. La trucada al telèfon d’emergències informava que el guarda de seguretat del local havia aconseguit retenir una persona com a presumpta autora d’un furt. Una dotació del cos policial va desplaçar-se fins a l’establiment. Allà va comprovar que l’acusat havia furtat una jaqueta, que tenia un valor de 69,95 euros. L’home va ser identificat i va quedar investigar per un delicte lleu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa