MónTerrassa
Quatre vehicles immobilitzats per la Policia de Terrassa per manca de documentació
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va immobilitzar durant aquest dimarts un total de quatre vehicles per manca de documentació. Segons el cas, els agents van denunciar els conductors per manca d’assegurança, de permís de conduir o d’ambdues coses.

El primer cas va tenir lloc a les 9.24 h a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer del Pare Font. Una dotació policial va aturar un vehicle per una infracció de trànsit i, en el moment de comprovar les dades, va descobrir que el vehicle no estava assegurat i que el conductor tenia el permís caducat. El vehicle va restar immobilitzat a pocs metres del lloc.

A les 10.30 h, al passeig del Vint-i-dos de Juliol, prop del carrer de Santa Cecília, una altra patrulla va aturar un altre vehicle i va comprovar que no disposava d’assegurança ni havia passat la ITV pertinent. A més, els agents van trobar-hi una bossa amb marihuana, motiu pel qual van traslladar el conductor a les dependències policials per fer-li el drogotest, donant positiu en THC. El vehicle va restar immobilitzat a la via pública i el conductor va ser denunciat per les diverses infraccions comeses.

A les 19.45 h, una dotació de la Policia Municipal va aturar a un vehicle per una infracció de trànsit. Al carrer de Maria Auxiliadora, entre Flandes i Mira-Sol. En identificar al conductor, els agents van comprovar que li constava una suspensió penal del permís de conduir, motiu pel qual van denunciar el conductor i van immobilitzar el vehicle. A més, un passatger portava 12,3 grams de haixix, per la qual cosa va ser també denunciat.

Finalment, a les 22.15 h, una patrulla va aturar un vehicle que circulava de manera erràtica per la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer Vallparadís. Al conductor no li constava cap permís de conduir i el vehicle no disposava d’assegurança, de manera que els agents van denunciar el conductor i van immobilitzar el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa