El servei 112 va informar aquest dimecres de la col·lisió entre un turisme i una motocicleta a les 7.05 h del matí, a la confluència de l’avinguda Àngel Sallent i el carrer Watt. El motorista va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb pronòstic menys greu.

A les 13.15 h, el trànsit de la N-150 va resultar afectat per una col·lisió per encalç entre diversos vehicles. Els dos ocupants d’un dels turismes afectats van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per la seva valoració. Agents de Policia Municipal van haver de realitzar regulació del trànsit fins que es va aconseguir moure els vehicles i es va poder alliberar la via, cap a les 14 h.

Finalment, un motorista va caure a les 17 h, de manera fortuïta, a l’Avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Jiloca. Una unitat del SEM que hi va acudir, va traslladar al conductor a l’Hospital de Terrassa per la seva valoració. Els agents de Policia Municipal desplaçats van realitzar la regulació de trànsit fins que la motocicleta va ser retirada per la grua de l’assegurança del vehicle.

Nou comentari