MónTerrassa
Quatre ferits en accidents de trànsit i atropellaments a Terrassa
  • CA

Dilluns amb diversos accidents de trànsit i atropellaments a Terrassa amb quatre persones que van resultar ferides. El primer va tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts d’onze del matí, quan una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per atendre a un atropellament. Havia tingut lloc al carrer del Doctor Cistaré, amb l’avinguda de l’Abat Marcet, i com a resultat, un vianant havia resultat ferit. Una ambulància va traslladar la víctima a l’Hospital MútuaTerrassa mentre que els agents policials van confeccionar l’informe tècnic d’accident. Ja a primera hora de la tarda, cap a les dues, es va produir un altre atropellament. Aquest va ser al passeig 22 de juliol, amb el carrer de Miquel Àngel. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

El mateix dilluns, dia 18 d’octubre, cap a dos quarts de cinc de la tarda, tres turismes van veure’s implicats en un accident de trànsit a la carretera Castellar, amb el carrer Pau Marsal. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, ambulància i Egarvia van ser activats per atendre el servei. Com a conseqüència de la topada, una persona havia resultat ferida. La víctima, una dona, va ser atesa pels serveis mèdics i una ambulància la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Per la seva banda, Egarvia va haver de moure un dels vehicles implicats, que havia quedat immobilitzat mecànicament al mig de la carretera. Els agents policials van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor que havia causat l’accident i aquest va donar positiu: amb 0,77 mg/l la primera prova i 0,78 mg/l, la segona.

El quart i darrer accident de trànsit que es va produir dilluns va ser ja a un quart de deu de la nit. En aquesta ocasió, a més del SEM i de la Policia Municipal de Terrassa també van ser activats els Bombers. La topada va tenir lloc al carrer Colom, a l’alçada del carrer Rafael Roig. Com a conseqüència, un vehicle havia quedat immobilitzat mecànicament. Per sort, no arribava a obstruir la via. Tanmateix, una dona havia resultat ferida i va ser traslladada amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit, ja que es va haver de tallar momentàniament el carrer Colom, entre els carrers Miquel Vives i Wagner, mentre s’assistia als implicats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 19, 2021 | 19:55
    Joan octubre 19, 2021 | 19:55
    Tots els accidents al Nord de la ciutat. No veu l'Ajuntament ni policia local ni mossos la quantita de borratxos, drogats i sense carnet que circulen pels carrers de Sant Pere Nord? Això sense comptar els patinets... que aquests encara són pitjors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa