MónTerrassa
Quatre denunciats per embrutar la via pública i tinença de droga

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar quatre persones per embrutar la via pública ahir al barri d’Ègara de Terrassa. A més d’embrutar el carrer, dues d’elles també van ser denunciades després que la policia les enxampés amb droga a sobre.

Els fets van tenir lloc ahir dilluns 17 d’octubre a la plaça de Can Gorgs, al barri d’Ègara del municipi. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que feia vigilància va observar com un grup de persones estaven embrutant la plaça. Els agents es van apropar a grup, i van identificar les quatre persones que hi havia.

Els agents van interposar la denúncia pertinent per embrutar el carrer, però no només això, sinó que en identificar-les van comprovar que dues d’aquestes persones duien a sobre haixix, marihuana i una cigarreta tipus porro, fet pel qual també van ser denunciades.

Un altre denunciat per dur una arma prohibida al centre de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar ahir un home amb una arma prohibida. L’home duia a sobre una defensa elèctrica i va ser enxampat per un agent fora de servei.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de sis de la tarda (a les 17:45h) a la plaça de Salvador Espriu, al ple centre del municipi. Un agent fora de servei que passejava per la zona va veure l’home amb una defensa elèctrica -una arma no letal per incapacitar individus mitjançant descàrregues elèctriques- i ràpidament va informar del què havia vist a la Policia Municipal de Terrassa.

Una dotació va dirigir-se fins a la plaça de Salvador Espriu i va localitzar el sospitós, que estava amb quatre individus més. Els agents el van identificar i, efectivament, van veure que un d’ells duia l’arma mencionada per l’agent fora de servei. L’home va quedar denunciat per tinença d’una arma prohibida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa