MónTerrassa
Quatre accidents de trànsit per alcoholèmies aquest cap de setmana a Terrassa
x
Cruïlla entre l’avinguda de Vint-i-dos de Juliol i l’avinguda de Josep Tarradellas | GM

Divendres, a les 22.50 h, la trucada d’un particular va comunicar que a la cruïlla del carrer de Colom, amb el carrer de Marinel·lo Bosch, un conductor estava accelerant el seu vehicle de forma continuada sense moure’s del lloc. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va observar que el conductor mostrava simptomatologia d’haver consumit alcohol. Els agents li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,90 mg/l. Els agents van acompanyar al conductor a Prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast, amb taxes de 0,93 mg/l i 0,91 mg/l. Se li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària i el vehicle va ser immobilitzat i retirat per la grua municipal a la seva base.

Més tard, a les 23.45 h, la Policia Municipal va ser informada d’una col·lisió entre dos vehicles a la cruïlla del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb l’avinguda de Josep Tarradellas. Una patrulla va acudir al lloc i va activar una ambulància per atendre a un dels implicats. Un dels conductors va donar positiu en les proves d’alcoholèmia que se li van realitzar, amb un resultat de 0,74mg/l. Segons els indicis i les declaracions dels implicats, sembla que la col·lisió va tenir lloc quan un dels vehicles implicats circulava pel passeig, en sentit est, i degut a un excés de velocitat i al seu estat etílic va xocar per encalç amb l’altre vehicle, que estava aturat a l’alçada de l’avinguda davant el semàfor en fase vermella. El conductor que es trobava aturat davant el semàfor va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital de Terrassa. L’altre conductor serà investigat per un presumpte Delicte contra la Seguretat Viària.

A les 22 h de dissabte, la Sala del 092 va rebre la trucada d’un conductor que informava que circulava per l’Autopista C-58 i que un turisme circulava davant seu fent ziga-zagues. També va informar que el vehicle va sortir de l’autopista per incorporar-se al carrer de Murillo, va colpejar a un vehicle estacionat i va marxar del lloc. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va localitzar el vehicle estacionat danyat i va recollir un mirall retrovisor del vehicle escàpol. Els agents van consultar la matrícula del vehicle fugat a la base de dades de la DGT i es van adreçar al domicili del titular. Quan trucaven a la porta del domicili, van veure com el vehicle escàpol arribava al lloc i estacionava just al costat del vehicle patrulla. Els agents van identificar al conductor i li van realitzar la prova de detecció alcohòlica en aire expirat, amb un resultat positiu de 0,88 mg/l. El conductor va reconèixer els fets denunciats pel requeridor. Els agents també van comprovar que el mirall retrovisor recollit al lloc de l’accident corresponia al vehicle d’aquesta persona. El conductor va ser denunciat penalment per un Delicte contra la Seguretat Viària i el vehicle immobilitzat a la via.

Poc després, a les 23.45 h, el 112 va informar que un conductor manifestava que havia patit un accident de circulació al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer del Periodista Grané, i que l’altre conductor s’havia fet escàpol. Dos vehicles patrulla de la Policia Municipal van acudir al lloc i van comunicar la matrícula del vehicle escàpol. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident. Minuts desprès, es va rebre una trucada que informava que aquest mateix vehicle estava fent una conducció erràtica a la carretera de Rellinars. Diverses unitats policials van fer una batuda per la zona, sense localitzar el vehicle.

Poc desprès, una altra trucada va tornar a comunicar la localització d’aquest vehicle, que finalment va ser localitzat, i el seu conductor identificat. Aquest presentava símptomes d’estar ebri. En la prova de detecció alcohòlica amb un etilòmetre portàtil va donar un resultat positiu de 0,87 mg/l. El conductor no va aportar cap documentació ni va accedir a identificar-se davant els requeriments dels agents i va ser traslladat a la Prefectura per realitzar-li les proves de detecció en un etilòmetre evidencial, però es va negar a fer-les. Davant aquests fets, va ser denunciat penalment per un Delicte de Desobediència, per un Delicte contra la Seguretat Viària i per conduir sense haver obtingut mai un permís de conducció. El vehicle va ser immobilitzat per la grua Municipal a la seva base.

A les 7.35h de diumenge, el 112 va informar a la Policia Municipal d’una sortida de la via a la rotonda de la carretera de Martorell, amb l’avinguda d’Àngel Sallent, i que ja estaven avisats els serveis sanitaris. Una patrulla de la Policia Municipal va efectuae el corresponent informe tècnic d’accident. Va acudir també al lloc una ambulància, però no va haver d’actuar. El conductor del vehicle implicat presentava signes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i en les proves va donar un resultat positiu de 0,67 mg/l, i serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Denunciat un conductor per alcoholèmia positiva i tinença de substàncies estupefaents.

Divendres, a les 23.05 h, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va observar com un vehicle feia una conducció erràtica, motiu pel qual el van aturar a la carretera de Castellar, a l’alçada del carrer d’Urquinaona. Els agents van observar que el conductor tenia simptomatologia d’haver consumit alcohol i li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,45 mg/l. Els agents van acompanyar al conductor a Prefectura per fer les proves d’alcoholèmia de contrast, en les que també va donar taxes positives de 0,45 mg/l i 0,49 mg/l. Els agents van denunciar administrativament al conductor per aquest motiu. També li van realitzar un escorcoll preventiu al conductor, al que li van trobar 5,7 g de haixix, per la qual cosa va ser denunciat administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa