MónTerrassa
Quatre accidents amb ferits el cap de setmana a Terrassa
  • CA

A les 7.05 h de divendres, una motocicleta i un turisme van xocar a la cruïlla del carrer de Navas de Tolosa, amb la carretera de Rubí, quan el vehicle que accedia a la carretera des del carrer de Navas de Tolosa no va respectar el senyal d’stop. El motorista va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El mateix dia, a les 15.35 h, va tenir lloc un altre accident entre una motocicleta i una furgoneta, a la cruïlla del carrer de la Independència amb el carrer Ample. Els fets van tenir lloc quan el vehicle que circulava pel carrer de la Independència no va respectar un senyal de cediu el pas. El motorista va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més tard, a les 17.25 h, hi va haver una col·lisió per encalç a la rotonda de l’avinguda de Glories Catalanes. Un dels conductors va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Dissabte, a les 23.50 h, un turisme i una motocicleta van xocar a l’avinguda de Béjar. Els fets van tenir lloc quan el turisme, que accedia a l’avinguda procedent del carrer de Pompeu i Fabra, va impactar contra la motocicleta, que circulava amb preferència per l’avinguda, en sentit oest. Hi van intervenir una ambulància i dos camions de Bombers. Finalment, el motorista va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa