MónTerrassa
Provoca un accident, desapareix però el localitzen
  • CA

Diumenge, a l’1.10 h de la matinada, el 112 va informar que un vehicle havia col·lidit amb altres que estaven estacionats a l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada del carrer de Morella, i havia marxat del lloc sense deixar les seves dades.

Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc, on va observar que hi havia dos vehicles estacionats amb danys i restes del vehicle responsable de l’accident, que ja no es trobava al lloc. Posteriorment, la Policia Municipal de Sant Quirze va informar que un testimoni havia vist un conductor circulant per Les Fonts amb un vehicle que feia molt de soroll i presentava un fort cop a la part frontal.

El vehicle patrulla va acudir a Les Fonts, on els agents van trobar el vehicle sospitós estacionat, sense conductor, però amb el motor encara calent, i els danys coincidien amb l’impacte dels vehicles estacionats. Els agents van realitzar informe tècnic d’accidents, i van denunciar al propietari del vehicle per marxar de l’accident sense deixar dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa