Un home va provocar un accident de trànsit mentre anava conduint borratxo per Terrassa aquest cap de setmana, i va fugir del lloc de l’accident deixant tres persones ferides. Els fets van passar el passat dissabte 23 d’octubre a mitja tarda, a l’avinguda de les Nacions, al barri de Ca N’Anglada de Terrassa. L’accident de trànsit es tractava d’una col·lisió entre dos vehicles, que va ser causada perquè un d’ells -el conductor que anava conduint ebri- estava conduint temeràriament i va xocar contra l’altre, segons van informar alguns dels testimonis presents en aquell lloc i en aquell moment. També van testimoniar com el conductor borratxo fugia a tota velocitat ràpidament després de l’impacte, deixant enrere les tres persones ferides.

La Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís de l’accident per una trucada a les 17:55h, i ràpidament una dotació es va dirigir fins al lloc de la col·lisió. En arribar van veure que el vehicle que no havia fugit estava ocupant la via pública i van comprovar que hi havia tres persones ferides que viatjaven dins del cotxe.

El conductor fugitiu, però, no havia anat molt lluny, sinó que es trobava just a un carrer més avall de l’avinguda de les Nacions amb el cotxe aturat. Així doncs, els agents de policia el van localitzar fàcil i ràpidament. Els agents li van realitzar una primera prova d’alcoholèmia al conductor del vehicle, que va donar un resultat positiu amb una taxa de 0,43 mg/l, i seguidament van procedir a realitzar-li una segona prova, en la que també va donar un resultat positiu amb una taxa de 0’40 mg/l. Amb aquests resultats, la policia va interposar les denuncies pertinents.

Mentrestant, una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre a les tres persones ferides de l’accident, sense que es requerís cap trasllat a cap centre hospitalari.

Nou comentari