MónTerrassa
Presó per a una parella de Terrassa que va apallissar un home per robar-lo
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Terrassa van detenir el 19 de novembre un home i una dona de 40 i 35 anys, veïns de Terrassa i de nacionalitat espanyola per un delicte de robatori amb violència i lesions al carrer Emili Badiella de Terrassa.

Els fets van succeir la matinada del dia 13 d’octubre pels volts de la 1.00 h quan un home sortia de sopar d’un restaurant proper i se li van apropar una parella que sense provocar-lo ni parlar amb ell van començar a colpejar-lo fins que va caure a terra. Un cop a terra l’agressió va continuar i la víctima va arribar a perdre el coneixement, moment en què els agressors van sostreure-li el rellotge, la cartera i documentació personal. Els agents van iniciar una investigació amb la informació dels fets i van relacionar-los amb un home i una dona, que ja s’havien mostrat agressius amb anterioritat fins al punt de tenir antecedents per atemptat contra agents de la Policia Municipal de Terrassa i que van ser reconeguts per testimonis.

L’home i la dona, que eren parella sentimental, van ser detinguts el 19 de novembre al seu domicili. Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar l’ingrés a presó de tots dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa