MónTerrassa
A presó dos joves per robar amb violència cadenes d’or a persones grans a Terrassa
  • CA

El Grup de Delinqüència Urbana i de la Unitat d’Investigació de Terrassa va detenir el passat 6 i 8 d’agost dos joves, de 18 anys i nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència comesos a Terrassa. Se’ls acusa d’haver comès tres estrebades de cadenes d’or del coll de persones grans. Els autors tenen 10 antecedents anteriors, ja han passat a disposició judicial i el jutge instructor n’ha decretat el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

La primera detenció va tenir lloc el 6 d’agost, gràcies a la descripció facilitada per les víctimes i testimonis dels fets. Agents dels Mossos estaven realitzant un dispositiu per tractar de prevenir aquests il·lícits quan van localitzar un dels presumptes autors i el van arrestar. Els investigadors van aconseguir identificar un segon autor de les estrebades. Va ser així com, el 8 d’agost, el van detenir també a la ciutat.

El tercer robatori va tenir lloc dues setmanes abans, el 19 de juliol, quan els dos joves van realitzar un robatori de característiques similars a una persona d’edat avançada de Terrassa. En aquella ocasió, la víctima va haver de ser ingressada per culpa de les lesions que s’havia causat en caure a terra. A més, els autors van arribar a agredir una persona que havia intentat evitar el fet. Els dos joves van ser aleshores detinguts i posats en llibertat.

A través de diverses gestions amb botigues de compravenda d’or, els investigadors han aconseguit recuperar les joies sostretes, i s’està treballant per retornar-les als seus propietaris. Així mateix, els agents han aconseguit acreditar que els dos detinguts treballaven en equip per tal de robar joies a persones grans i que posteriorment, un d’ells era l’encarregat de vendre-les a establiments de compravenda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa