MónTerrassa
Xivarri de matinada i un detingut a la plaça de Josep Freixa

Xivarri de matinada i un detingut a la plaça de Josep Freixa de Terrassa. La matinada de dissabte el telèfon d’emergències 112 va rebre diverses trucades de veïns d’aquesta zona de Ca n’Aurell en què denunciaven que se sentien crits que impedien poder dormir. Passaven pocs minuts de les cinc de la matinada quan diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van fer acta de presència per veure què estava passant.

Els agents van localitzar un grup de tres persones que es trobaven a la plaça. Segons consta en l’atestat policial, van procedir a identificar-los i va ser així com van esbrinar que a un d’ells li “constava una ordre de detenció vigent”. A més de la detenció però, l’individu també es va endur una denúncia per causar molèsties al veïnat i una segona denúncia per consum de substàncies estupefaents.

Els veïns de la Plaça de Josep Freixa s’han queixat en diverses ocasions que a les nits, aquest espai situat davant del Parc de Sant Jordi és aprofitat per a petits grups de persones quedar i fer botellots. Els agents policials ja hi estaven avisats i per això estaven realitzant tasques de vigilància en aquella zona quan van ser alertats.

Incendi de vegetació al pati d’una escola

Dissabte el matí, els cossos d’emergència també van estar enfeinats per un petit incendi que es va declarar en el pati d’una escola al barri de Vilardell. Els Bombers van rebre l’avís cap a la una del migdia, després que els veïns informessin que veien foc i flames procedents de l’exterior del centre educatiu ubicar al carrer de la Rioja amb Baracaldo.

En arribar, van comprovar que, efectivament, cremaven uns matolls i unes restes de poda, segons informen els Bombers. Tot i així, el foc era de petites dimensions i no hi havia risc de propagació. Es va poder apagar ràpidament. Van dur a terme les tasques per extingir les flames, comprovant que no hi havia cap risc, i al cap de vint minuts van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa