MónTerrassa
Vol la Policia i en arribar aquesta queda denunciat per tinença de droga
  • CA

Vol la prespència de Policia i en arribar aquesta al lloc el denuncien per tinença de droga. Un cas si més no curiós i rocambolesc ha passat a Terrassa.

Un home ha estat Denunciat per tinença d’estupefaents després de requerir ell mateix la intervenció policial per una discussió en un establiment de la capital del Vallès Occidental. L’encarregat de l’establiment va quedar investigat per no presentar la documentació del local.

Els fets es van desenvolupar de la següent manera: Una patrulla de la Policia Municipal que patrullava pels voltants del carrer Felip II va ser requerida ahir, a les 22.40 h, per un home que els va informar que s’havia discutit amb els treballadors d’un establiment.

Mediació entre el propietari i el requeridor

Els agents van anar, junt amb l’home, fins a l’establiment en qüestió i van fer mediació entre el propietari i el requeridor. En identificar els implicats, la patrulla va comprovar que l’home que els havia demanat intervenir duia a sobre 6,3 g de marihuana, quedant denunciat per tinença d’estupefaents. Per la seva banda, l’encarregat de l’establiment no va presentar als agents cap tipus de documentació del supermercat, quedant investigat per aquest
motiu.

Detingut un home que es va presentar com a conductor substitut del vehicle d’una persona que havia donat positiu

Una dotació de la Policia Municipal que feia un control d’alcoholèmia va aturar ahir un vehicle que circulava pel carrer de Galileu. El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 0,57 mg/l en primera prova i de 0,51 mg/l en segona, quedant denunciat per aquest motiu.

Per tal que els agents no immobilitzessin el vehicle, el denunciat va trucar a una altra persona perquè li fes de conductor substitut. En arribar aquesta i ser identificada pels agents, van comprovar que tenia una ordre de crida i cerca, fet pel qual va quedar detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa