MónTerrassa
VÍDEO | Comiat d’un motorista de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa ha dit adéu a un dels motoristes més veterans de la plantilla. Divendres de la setmana passada, dia 16 de setembre, va ser l’últim dia de feina per a l’agent amb la placa número 117. Responia al nom de “Mike 5”, però tots els agents el coneixien pel seu nom de pila, en Paco. I és que en Paco portava més de 33 anys al servei de la ciutadania de Terrassa, dins de la mateixa Unitat. La coneguda com a Unitat de Motoristes (UMOT).

Ara, li ha arribat el moment de jubilar-se i començar una nova i també important etapa. Des de la Policia Municipal de Terrassa s’ha volgut desitjar molta sort a en Paco, i es va aprofitar el seu darrer dia per rebre’l com es mereixia, amb forts aplaudiments per part dels seus companys. Visiblement emocionant, va baixar de la seva inesperable moto, deixant-la ben aparcada a comissaria, i es va encaminar cap al seu nou destí.

Què fa la Unitat de Motoristes?

La Unitat de Motoristes (UMOT) es troben integrats dins de l’anomenada “Àrea de Mobilitat”, i és l’encarregada primordialment de la “disciplina viària de la ciutat”. D’aquesta manera, la seva funció recau en la vigilància del compliment de la normativa de trànsit, realitzen controls i intervenen en accidents de trànsit, però també fan acompanyament a vehicles especials que han de creuar la nostra ciutat, així com d’altres tasques per garantir la seguretat viària.

A més de la UMOT, l’àrea de Mobilitat està integrada també per la Unitat de Suport a la Mobilitat (USUMOB). En aquesta li correspondria la vigilància i control del trànsit a través de mitjans tècnics (radar, control fotogràfic de zones d’accés restringit,…). Tanmateix, actualment aquestes funcions són exercides pels agents de la UMOT, amb detriment per aquest servei. Des del Pla Director de la Policia Municipal es considera que aquesta unitat és un lloc adient pels agents de la UMOT un cop hagin cobert la seva etapa activa (edat avançada, impediments físics, etc.).

Agents de la Unitat de Motoristes de la Policia Municipal de Terrassa | PMT

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miguel Estévez a setembre 22, 2022 | 22:13
    Miguel Estévez setembre 22, 2022 | 22:13
    La Policía local de Terrassa.desde la incorporación del nuevo jefe.Toni Flores..Es una de la mejores policías locales en Cataluña...mira por sus agentes .su equipación y por qué siempre brille esa gran unión en todos sus componentes de su plantilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa