MónTerrassa
Un veí perspicaç desemmascara un lladre de pisos a Terrassa
  • CA

Va ser gràcies a un veí perspicaç va ajudar a desemmascarar un lladre de pisos a Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge aquest divendres pocs minuts després de les set del matí va ser aturada per un veí que els va cridar l’atenció amb el que creia que podia ser un delicte. El ciutadà alertava que havia vist un home sortir de l’interior d’un habitatge i que alguna cosa no lligava.

L’havia vist marxar d’un pis del carrer Nicolau Talló, i portava diversos objectes que creia que podria haver robat de l’interior. Les explicacions van ser creïbles i va donar una descripció de com era aquest presumpte lladre. Els agents van acostar-se al lloc indicat i després de fer un cop d’ull van localitzar un home que s’adeia a la descripció del testimoni. En aturar-lo, aquest portava diverses maletes plenes d’objectes diversos.

El van retenir fins que es van poder posar en contacte amb el qui podria ser-ne el legítim propietari. Efectivament, no eren seves, les havia sostret de l’habitatge sense el permís ni el coneixement del resident. Davant d’aquesta evidència, la Policia Municipal va procedir a identificar i a detenir l’home acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força.

Detingut un lladre amb una vintena d’antecedents policials

Però aquest no ha estat l’únic lladre que s’ha detingut aquest cap de setmana. I és que dissabte de matinada, la Policia Municipal de Terrassa va realitzar un dispositiu de vigilància a la zona del Centre. Cap a les quatre, van veure una persona que es trobava a prop de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de la Rambla d’Ègara amb actitud vigilant. Això els va cridar l’atenció i s’hi van acostar.

En identificar-lo, els agents van comprovar que aquest tenia una vintena d’antecedents policials i una ordre de detenció d’un jutjat de Barcelona per robatori amb violència. Per això, va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa