MónTerrassa
Troben un cadàver en un pis de Terrassa

Troben un cadàver en un pis de Terrassa, en un dia marcat per la tragèdia a la capital del Vallès Occidental, amb dues morts. D’una, estranya, encara se’n saben poques coses. De la d’ahir a la nit a La Maurina, violenta, se’n coneixen més detalls i tot hauria estat culpa d’una discussió per una bicicleta.

Un cadàver a la Rambleta de Terrassa

Aquest matí, a primera hora, hi havia molt moviment de grups de seguretat al barri de La Cogullada, a la zona de la Rambleta del Pare Alegre i del carrer de Linné, al sud de la ciutat, amb dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Municipal, del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat. Era una de les hores de més trànsit en un dels vials que registra cada dia més quantitat de vehicles. És la gran sortida de la capital del Vallès Occidental per anar a petar a les autopistes.

Una dona d’uns 50 anys desapareguda des de feia dies

Pel que s’ha pogut saber fins ara, el cadàver respon a una dona d’uns 50 anys, i se l’hauria trobat embolicada. Mentre algunes fonts apunten que el cos estaria penjat, altres diuen que estava al costat d’un sofà. En ambdós casos, el cadàver el situen al menjador. Els Mossos d’Esquadra investiguen si la dona, de la que no se sabia res des de fa força dies, hauria posat fi ella mateixa amb la seva vida o si va haver-hi la intervenció de terceres persones. L’autòpsia i les investigacions ho determinaran, i se sabrà també quan de temps feia que estava morta.

Un home mor apunyalat a Terrassa

Ahir a les 11 de la nit, un home que vivia en una nau ocupada va morir al carrer com a resultat de diverses ganivetades. Els fets van passar al barri de La Maurina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa