MónTerrassa
Una trentena de denúncies per fer botellots i xivarri a Terrassa

Una vintena de persones han quedat denunciades per participar en botellots i fer massa xivarri a Terrassa. La Policia Municipal de Terrassa ha dut a terme aquest passat cap de setmana diverses intervencions relacionades amb el consum d’alcohol a la via pública. Els agents del cos de seguretat local han paralitzat fins a tres festes que s’estaven produint sense permís i a altes hores de la matinada, molestant el veïnat. Com a resultat, 17 persones van rebre una denúncia per consum de begudes alcohòliques i la meitat d’elles, unes 9, també es van endur una denúncia per per causar aldarulls.

El primer dispositiu va tenir lloc el passat dissabte, dia 29 de maig, pocs minuts després de la una de la matinada. La Policia va rebre una trucada d’uns veïns del carrer Joan Baptista Galí, al barri del Centre, informant que s’estava fent un botellot a la zona. Quan els agents van arribar al lloc indicat hi van trobar dues persones, les quals van quedar denunciades per consum de begudes alcohòliques i perquè estaven generant sorolls que molestaven al descans veïnal.

Botellots i festes en places i parcs de Terrassa

No va ser l’única intervenció de la mateixa matinada. Vint minuts després (1.25 hores), el telèfon d’emergències 112 va alertar que al passatge Vapor de la Companyia, a tocar de la plaça Vapor Ventalló, hi havia un grup de persones causen enrenou. Diverses dotacions van acudir a l’indret. Allà s’hi van trobar un grup de vuit persones. Com s’havia denunciat, estaven totes reunides fent botellot i xivarri, motiu pel qual van quedar doblement denunciades.

La tercera i darrera intervenció, va ser tenir lloc el diumenge, dia 30 de maig, cap a tres quarts de dues de la matinada (1.45 hores). Com a resultat es van denunciar un total de set persones, les quals es trobaven a la zona de la carpa del Parc de Vallparadís, totes elles consumint begudes alcohòliques. A més, els agents no només van obrir sanció per fer botellot sinó també per pertorbar el descans del veïnat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Unphan Tasma a maig 02, 2023 | 21:57
    Unphan Tasma maig 02, 2023 | 21:57
    Una foto descriptiva, ben triada, sí senyor. Us felicito per això (algun cop us he criticat una miqueta, però això no invalida que m'agrada com feu moltes coses).
  2. Icona del comentari de: Laura a maig 03, 2023 | 09:49
    Laura maig 03, 2023 | 09:49
    Al Centre sí actua la policia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa